JÄSENHUONE|Työhuone

Uutiset

Tampere, 21.5.2016, Killin Kaivin GP

 

12. Killin Kaivin kortteliajo saatiin järjestää loistavassa, aurinkoisessa säässä.

Juniorisarjoihin toivoisimme lisää kuskeja, koska tällä kertaa osallistujia oli erittäin vähän.

Elite-sarjassa kolmoisvoitto ajoi TWD-Länken Samuel Pökälän johdolla. Toiseksi ajoi Jaakko Hänninen ja kolmanneksi Juho Hänninen. 
Kilpailujen tulokset löytyvät: http://www.spusaitti.com/tulokset/2016/kkk.htm

Kiitämme kaikkia tavalla tai toisella kisoihin osallistuneita ja huomenna nähdään 36. Rosendahl GP:n merkeissä kello 12.

18-vuotias Tampereen Yrityksen maantiepyöräilijä Marco-Tapio Niemi ammattilais-sopimukseen!
 

Tampereen Yrityksen maantiepyöräilijä Marco-Tapio Niemi on allekirjoittanut kauden 2015 kestävän ammattilais-sopimuksen Continental tason Start-Massi Cycling Teamin kanssa. Joukkueen päämaja sijaitsee Belgian Oudenaardessa.

Sopimus mahdollistaa Marco-Tapiolle kattavan kilpailuohjelman ympäri Eurooppaa koko kaudeksi. Kilpailuohjelma koostuu pääosin U23-kilpailuista, mutta ohjelmaan mahtuu myös kilpailuita, joihin osallistuu pyöräilyn huippu ammattilaisjoukkueita ja ammattilaisia.

"Todella hieno juttu päästä näin nuorena koviin kisoihin, mutta pidetään silti jalat maassa, ei odoteta liikoja. Nyt reenataan ja tehdään kaikki, että kehitys jatkuu ja mennään eteenpäin". Näin tuumaa asiasta Marco-Tapio Niemi.


 

Mäntsälä, Kangasala 16.-17.8.2014

16.-17.8.2014 ajettiin maantieajon ja aika-ajon ISM-kilpailut. Maantieajon mestaruuksista kisattiin Mäntsälässä ja aika-ajojen mestaruudet ratkottiin Kangasalla. Jonni-Micael ja Tomas-Casimir Niemi olivat kisaamassa Suomen mestaruuksista. Tomas ajoi itsensä tuplamestariksi ja Jonnin saavutuksina kaksi pistesijaa, maantiellä kuudes ja aika-ajossa hieno neljäs sija pronssin jäädessä 0,3 sekunnin päähän. Tomaksen huippukunto ajoittui juuri oikeaan aikaan ja viimeinen silaus oli viime lauantaina ajettu aivan mahtava SER:n 10-vuotispäivän kunniaksi järjestetty (Rauno Pääsky järjesti) "porukkalenkki". Kiitos kaikille lenkillä mukana olleille (Merja, Karva, Rane, Tapio, Janne) Tomaksen huippukuntoon virittämisestä. Reenimotivaatio oli kohdillaan ja keskiviikkona ajetussa Sorilan 10km:n viikkotempossa aika parani yli minuutin.

Maantieajon lähtö sunnuntaina.

Kauhajoki 14.6-15.6.2014, Kauhajoen ajot

Jonni-Micael ja Tomas-Casimir Niemi osallistuivat 14.6.-15.6. Kauhajoen ajoihin. Lauantaina ajettiin 10km:n aika-ajo ja siinä Tomas voitti sarjan M10. Jonni oli M12-sarjan kolmas. Sunnuntaina oli vuorossa 12km:n pituinen maantieajo, jossa veljekset taktikoivat jälleen erinomaisesti. Jonni-Micael puristi loppukirissä itsensä M12-sarjan ykköseksi ja samoin teki Tomas-Casimir M10-sarjassa. 
 

Tomas-Casimir ja Jonni-Micael maalissa hienosti ajetun Porvoo-ajon jälkeen.

Kultainen Kampi, 4-päivän ajot 6.-8.2014

Yrityksen junioripyöräilijät Jonni-Micael ja Tomas-Casimir Niemi osallistuivat Kultaisen Kammen osakilpailuihin, jotka järjestettiin 6.-8.6.2014 Tuusulassa, Vantaalla ja Porvoossa.

Tomas-Casimir ajoi M10-sarjassa hienosti sijoittuen Tuusulassa maantieajossa toiseksi. Jonni-Micael ajoi M12-sarjassa ja sijoitus oli 10. Vantaalla aika-ajossa ja maantiellä Tomas sijoittui myös molemmissa osakilpailussa toiseksi. Jonni-Micael oli näilläkin etapeilla kummassakin 10. Porvoossa oli vuorossa 20km:n pituinen maantieajo, jonka sarjat M/N10, M/N12 ja N14 ajoivat samassa lähdössä. Veljekset ajoivat kilpailun taktisesti hyvin tulivatkin maaliin keulaporukassa. Tomas-Casimir sai hyvää vetoapua isoveli Jonnilta ja otti tämän osakilpilun voiton. Jonni-Micael ajoi myös hyvin ja sijoittui sarjassaan neljänneksi. 

Tomas saavutti kokonaiskilpailun toisen sijan ja Jonni nosti osakkeitaan hyvän Porvoo-ajon ansiosta ja oli kokonaiskilpailun 6. 

 

 

Marco-Tapio Niemi osallistui Fincycling Team- joukkueessa 29.5.-1.6.2014 Sveitsissä ajettuun Tour du Pays de Vaud etappiajoon.
Marco-Tapio lähti kilpailuun epävarmoin tuntein. 
Alla oli pitkään kestäneet sairastelut. 
Kilpailu sujui kuitenkin suhteelllisen hyvin ja Marco sai ajettua tärkeitä ja kovia kilpailukilometrejä. Kilpailu ajettiin raskaassa maastossa ja kisan toisella etapilla noustiin lähes 1200 metriin viimeisen nousun ollessa lähes 10km:ä. 
Iltapäivällä ajettiin 7km:n pituinen aika-ajo samoissa korkeuksissa. Yhteistuloksissa Marco-Tapion sijoitus oli 29. 
Joukkueena Suomen joukkue oli hienosti 6.
Marco-Tapion kilpailukausi jatkuu jo tulevana viikonloppuna Belgiassa.

Marco-Tapio Niemi on valittu Italian Toscanassa

22.-29.9.2013 järjestettäviin maantiepyöräilyn MM-kilpailuhin!  

Suomen Pyöräilyunioni on valinnut maantiepyöräilyn MM-kilpailuihin seuraavan joukkueen:

Miehet – maantieajo: Jussi Veikkanen, Miehet – aika-ajo: Samuel Pökälä, Juniorit – aika-ajo ja maantieajo: Marco-Tapio Niemi, Naiset – aika-ajo: Sari Saarelainen, Naiset – maantieajo: Sari Saarelainen, Lotta Lepistö

Joukkueenjohto: Kari Myyryläinen 

Maantieajon reitti tulee olemaan varsin vaativa, kun taas aika-ajot käydään lähes tasaisella radalla. Maantieajon kierroksella on yksi pitkä, useamman kilometrin nousu ja yksi lyhyempi jyrkkä 600m nousu, keskijyrkkyydeltään 10,2%. 

Marco-Tapio Niemi on ajanut kilpailuja elokuun aikana Tsekeissä ja tällä hetkellä hän leireilee ja kilpailee Belgiassa. Tarkoituksena on osallistua vielä syyskuussa Italiassa ajettavaa etappiajoon. Kausi on ollut nuorelle, vasta 16-vuotiaalle pyöräilijälle todella haasteellinen.  Nuorten rauhanajossa Tsekeissä, Marco-Tapio kaatui kisan ensimmäisellä etapilla ollen siinä vaiheessa irtiottoporukassa ja häneltä murtui leukanivel. Tästä johtuen koko kevään ja alkukesän suunnitelmat menivät uusiksi. Sitten tuli vielä jonkinlainen influenssa, joka vei oman aikansa. Epäonni jatkui myös Ruotsissa ja Hollannissa ajetuissa etappiajoissa, Ruotsissa kaatuminen kortteliajossa ja Hollannissa kaatuminen viimeisellä etapilla kärkisijoilta. Belgian Lendeledessä Marco-Tapio sijoittui kolmanneksi 100km:n kermiskisassa.

27.8.2013 Belgia Lendelede

Marco-Tapio Niemi sijoittui mahtavan ajon jälkeen kolmanneksi Belgian Lendeledessa ajetussa 100km:n maantieajossa. Kilpailu ajettiin 4,55km:n pituisella raskaalla reitillä. Neljän ajajan ryhmä, jossa Marco oli mukana, irtosi pääporukasta, kun matkaa oli ajettu n. 70km:ä. Irtiotto kesti maaliin asti ja loppukirissä Marco-Tapio taisteli itsensä kolmanneksi. Kilpailun voiton vei Gianni Wytinck ja toiseksi ajoi Cedric Defreyne. Kilpailuun osallistui 62 ajajaa.

Technische gegevens

100,1 km - 500 EUR. - I: Café ´T Nieuw Paradijs, Dorpsplein 26, 8860 Lendelede (0496356840). - U: 14:30/15:30/16:00 - K: Sportcentrum, Steuren Ambacht 2, 8860 Lendelede - Contact: Rigole Raoul, Burg. G. Dussartlaan 97, 8860 Lendelede (Tel.: 056352646) (Fax: 056440640) (raoul.rigole@telenet.be) - Extra info: 22 x 4,55 km - Website: www.veloclublendeledesport.be

15.-16.6.2013 VIro

Marco-Tapio Niemi osallistui viikonlopun aikana kahteen Virossa ajettuun rattaralliin. Lauantaina 15.6. ajettiin 16. Väntran rattaralli, joka oli pituudeltaan 80km:ä. Tässä kilpailussa Marco-Tapion sijoitus M18-sarjassa oli 3. Sunnuntaina 16.6. oli vuorossa Mulgin rattaralli. Tällä kilpailulla oli pituutta 88km:ä. Marco-Tapio oli mukana 16 ajajan irtiottoryhmässä ja sijoittui loppukirissä yhdeksänneksi ja omassa sarjassaan (M18) toiseksi.

2.5.2013 Tsekki, Litomerice

Marco-Tapio Niemi lähti vahvoin odotuksin Tsekeissä järjestettyyn Course de la Paix Juniors etappikisaan. Kilpailu alkoi Marcon osalta vahvasti ja hän oli ainoana suomalaisena kärkiryhmän mukana. Tien pinta oli paikoin erittäin huono ja Marco kärsi yhden rengasrikon, mutta ajoi siitä huolimatta pääjoukon kiinni. 40km ennen maalia Marco-Tapio ajoi tiessä olevaan monttuun, jonka seurauksena hän lensi ohjaustangon yli tullen maahan leuka edellä. Kilpailun ylilääkäri keskeytti Marco-Tapion ajon siihen ja matka jatkui ambulansilla sairaalaan.

Course de la Paix Juniors etappiajon jälkeen Marco-Tapiolla oli tarkoitus osallistua Tanskassa Tour de Himmefart etappikilpailuun, mutta tämä kilpailu oli pakko jättää ajamatta.

Suomessa tehdyissä tarkemmissa tutkimuksissa Marco-Tapiolla havaittiin sirpaleinen murtuma leukanivelessä. Tämä muuttaa kesän harjoitus- ja kilpailuohjelmaa merkittävästi!

 

30.7.-4.8.2012 Assen, Hollanti

Marco-Tapio Niemi osallistui Hollannin Assenissa ajettuun 6-päiväiseen Jeugdtour Assen etappiajoon. Kilpailu koostui prologista, kortteliajosta, maantieajosta, kriteriumajosta sekä aika-ajosta. Kilpailun voittoa lähti tavoittelemaan 164 polkijaa 18 eri maasta. Marco-Tapio sijoittui kovatasoisen kilpailun yhteistukoksissa kymmenenneksi. 

9.-14.7.2012 Ruotsi Tidaholm, U6 Cycle Tour

Marco-Tapio Niemi osallistui Team Finland joukkueessa Ruotsin Tidaholmassa ajettuun U6 Cycle Touriin. Marco ajoi kaikki etapit vahvasti ollen jokaisella etapilla kahdentoista parhaan joukossa. Paras etappisijoitus oli 7. Yhteistuloksissa Marco-Tapio oli hienosti 9. ja eroa kilpailun voittajaan, Tanskan Magnus Bak Klarisiin jäi vain +0,43sek. Lauri Kosken sijoitus oli 18. ero kärkeen +1:25min, Niklas Henttala 20. +1:54 ja Aleksi Hänninen 21. +1:57. Joukkuekilpailussa Team Finland sijoittui 7:nneksi.

3.-7.7.2012 Tanska, Randers Bike Week

Marco-Tapio Niemi osallistui ensimmäisen kerran järjestettyyn Randers Bike Week etappikilpailuun Tanskan Randersissa. Marco ajoi kaikki etapit todella hyvin etappisjoitusten ollessa 12, 9, 5, 12 ja 7. Kokonaiskilpailussa Marco-Tapion sijoitus oli 10. Ajokengän irtoaminen polkimestä ratkaisevalla hetkellä vei Marcolta kortteliajon voiton. Jonni-Micael Niemi ajoi saman kilpailun U11-luokassa ottaen siinä kokonaikilpailun voiton. Jonni oli ensimmäisellä etapilla toinen ja muista tuli 1-sija.

 

15.-16.6.2012 Lieto, Suomi. M-18 SM-kilpailut 

Marco-Tapio Niemi onnistui perjantain aika-ajossa ja otti M-18 luokan 28.4 kilometrin Suomen mestaruuden ajalla 39.06. Toiseksi sijoittunut Tampereen Pyörä-Poikien Artturi Pensasmaa jäi Marco-Tapiosta 21 sekuntia. Keskituntinopeus Marco-Tapiolla oli 43,6km/h. M18-luokan Suomen mestaruus kertoo paljon Marco-Tapion tämän hetkisestä kunnosta sillä hänellä on ikää vasta 15-vuotta ja ajaa vielä tämän vuoden M16-luokassa. 

Lauantaina 16.6. ajettiin 117km:n pituinen maantieajo. Ajo oli tapahtumaköyhä ja Marco-Tapio toimi useaan otteeseen porukan vetomiehenä yrittäen edes jollain lailla pitää vauhtia yllä. Loppukiriin Marcolla ei ollut enää puhtia ja sijoitus oli 13, ja aika oli sama, kun päivän voittajalla.

Marco-Tapio Tsekin tempossa

1.5.2012 Klutzbork, Puola

Marco-Tapio Niemi sijoittui 7. Puolan Kluzborkissa järjestetyissä etappikilpailuissa. Kilpailut kestivät 3 päivää ja yhteensä ajattiin neljä etappia. Marco oli tasaisen vahva jokaisella etapilla ja sijoittui kolmella etapilla 10. parhaan joukkoon 

 

6.5.2012 Jevicko, Tsekki

Marco-Tapio Niemi osallistui  Tsekin Jeviskossa ajettuun Nuoren Rauhanajoon, GP Matousekiin. Kilpailu koostui neljästä eri etapista, kaksi maantieajoa sekä kortteli- ja aika-ajo. Paras etappisijoitus tuli 15km:n aika-ajossa, jossa Marco sijoittui neljänneksi, Kilpailun voitti Slovakian David Zverco.

 

Tässä Marco radan jyrkimmässä nousussa.

 2.10.2011 Kerava Keinukallio

Marco-Tapio kovassa iskussa cyclo-crossin SM-kisoissa. Marco ajoi ylivoimaiseen voittoon M-16 luokassa. Ero toiseksi tulleeseen Sasu Halmeeseen kasvoi lopulta 1.28 minuuttiin. Kolmanneksi ajoi Tainiokosken Tähden Jaakko Hänninen. Marcon kovasta syyskunnosta kertoo myös se, että hänen kierrosvauhtinsa olivat kovempia kuin M-18 luokassa. 

3. -4.9.2011 Viro Karksi-Nuia 

Marco-Tapio Niemi osallistui Suomen maajoukkueessa Viron mestaruuskilpailuihin Karski-Nuiassa. Lauantaina ajettiin 15km:n aika-ajo ja siinä sijoitus oli 7. Marcon aika 21:33,180. Voiton vei Siiv Saamik ajalla 21:02,897. Porvoon Niklas Henttalan sijoitus oli 17. aika 22:50,654.

Sunnuntain oli vuorossa n. 73km:n pituinen maantieajo, joka ajettiin 6,1km:n pituisella reitillä. Reitti kierrettiin 12 kertaa ja ja siinä oli mm. yksi 7% nousu, joten kisa käytiin suhteellisen vaativalla radalla. Marco-Tapio teki jo kilpailun alkuvaiheessa näyttävän irtioton, jonka neljä virolaiskuskia ajoi myöhemmin kiinni. Näiden viiden ajajan irtiotto kesti loppuun saakka ja loppukiritaistelussa Marco-Tapio ylsi kolmanneksi. Voiton vei Steven Kalf. Niklas Henttalan sijoitus oli 22.

20.8.2011 Viro Vörun Rattaralli 

Marco-Tapio Niemi voitti oman sarjansa Viron Vörussa ajetussa rattarallissa. Kilpailun pituus oli 104km ja mahtavasta ajosta kertoo myös se, että Marco-Tapio sijoittui kokonaiskilpailussa viidenneksi.

MARCO-TAPIO NIEMI ON VALITTU EDUSTAMAAN SUOMEA EYOF-KILPAILUHIN TURKIN TRABZONIIN 23.-30.7.2011

Suomen joukkueessa on 67, 14-18 -vuotiasta, nuorta urheilijaa. Marco-Tapio on valittu Suomen edustajaksi pyöräilyyn, Aleksi Hännisen ja Lauri Kosken lisäksi. Kilpailut käydään aika-ajossa, kriteriumissa ja maantieajossa. Kaikkiaan kilpailuihin osallistuu yli 2300 urheilijaa 49 eri maasta. Kilpailulajit ovat judo, koripallo, käsipallo, lentopallo, pyöräily, uinti, telinevoimistelu, tennis ja yleisurheilu.

2.-9.6.2011 Tanska Tour de Himmelfart

Marco-Tapio Niemi sijoittui hienosti viidenneksi Tanskassa ajetussa Tour de Himmelfartissa. Ero kokonaiskilpailun voittaneeseen Tanskan Casper Pederseniin oli 22 sekuntia. Paras etappisijoitus tuli kriteriumissa, jossa Marco-Tapio sijoittui neljänneksi.  Kilpailijoita oli mukana mm. Ruotsista, Belgiasta, Hollannista ja Norjasta.

6.-8.5.2011 Tsekin Tasavalta Jevicko

Marco-Tapio Niemi sijoittui hienosti 14. M-16 sarjan Rauhanajossa GP Matousekissa Tsekin Jevickossa. Pyöräilijöitä oli saapunut paikalle 114, 20 eri maasta. Kilpailu sisälsi neljä vaativaa etappia. Paras eteppisijoitus tuli kolmannella etapilla, jossa Marco-Tapion sijoitus oli 11. 16km:n aika-ajossa Marco-Tapio oli 12. Valkoisen paidan kilpailussa, joka on M16-sarjassa ensimmäistä vuotta ajaville, Marco-Tapio oli 3. Joukkuekilpailussa MCM Brno joukkue, jossa Marco-Tapio ajoi, sijoittui kolmanneksi.

1.5.2011

Tänään oli vuorossa 80km:n pituinen rattaralli, jossa Marco-Tapio sijoittui M16-sarjassa kolmanneksi.

30.4.2011

Marco-Tapio osallistui Viron Pärnussa kortteliajoon sijoittuen M16-sarjassa neljänneksi. Jonni-Micael Niemi voitti M-10 sarjan ja Tomas-Casimir Niemi sijoittui samassa sarjassa viidenneksi.

12.4.2011

Marco-Tapio Niemi osallistuu EYOF ryhmän leirille Tanskaan 15.- 25.4.2011 ja on valittu Youthtour kilpailuun Team Finland joukkueeseen Tanskaan 20.- 22.5.2011. Ennen Youthtour kilpailua Marco-Tapio osallistuu 6.-8.5 GP Matousek kilpailuun Tsekin Tasavallan Jevickossa.

1.2.2011

Marco-Tapio Niemi on valittu TUL:n Tampereen piirin parhaaksi nuoreksi poikaurheilijaksi sekä TUL:n viime vuoden parhaaksi pyöräilijäksi. ONNEA Marco-Tapio!

15.11.2010

Marco-Tapio Niemi  osallistui Porissa järjestetylle EYOF-ryhmän peruskuntoleirille 13-14.11.2010.

10.10.2010 Helsinki, Kontula 

Marco-Tapio Niemi ajoi M16-sarjan Cyclo Crossin SM-kultaa, Helsingin Kontulassa ajetussa kisassa. Toiseksi sijoittui Korson Kaikua edustava Sasu Halme ja kolmanneksi Porin Tarmon Valtteri Lepistö.

29.8.2010 Viro Haapsalun rattaralli

Marco-Tapio osallistui Viron Haapsalussa ajettuun rattaralliin. Sieltä irtosi M14- sarjan voitto. Matka oli 105km:ä ja Marco-Tapion aika oli 2.33,27. 

 

15.8.2010 Turku 

Marco-Tapio Niemi ajoi XCO- kilpailun SM- kultaa Turussa, reilulla erolla toiseksi sijoittuneeseen Porin Tarmon, Valtteri Lepistöön. Kolmanneksi sijoittui Tainiokosken Tähden Jaakko Hänninen. Jonni-Micael Niemi ajoi myös hienosti ollen M10- sarjassa 9.

10.8.2010

Tampereen Yrityksen joukkue osallistui 2 -7.8 2010 Hollannissa järjestettyyn nuorten, Jeugdtour Assen, etappikilpailuun. Marco-Tapio Niemi jatkoi hienoja suorituksiaan ollen U15 sarjassa yhteistuloksissa 4. Hienoimman suorituksen Marco-Tapio teki 8,5 km:n aika-ajossa, jossa hän voitti 10 sekunnin aikaerolla  toiseksi sijoittuneen Kevin Kooymanin. Kisoissa ajettiin myös 4 päivän lasten kilpailut, joissa Yrityksen Tomas-Casimir Niemi voitti kaikki osakilpailut 6- vuotiaiden sarjassa. Saman tempun teki Jonni-Micael Niemi 8- vuotiaiden sarjassa.

25.7.2010 Marco-Tapio Niemestä tuplamestari Hyvinkään ISM- kilpailuissa!

Marco-Tapio Niemi voitti ISM- kilpailuissa myös 54km:n pituisen maantieajon. Marco-Tapio irtaantui muusta ryhmästä hyvissä ajoin yhdessä Porvoon Akillesta edustavan  Niklas Henttalan kanssa. Viimeisessä kovassa nousussa Marco-Tapio iski kaksi kertaa ja pystyi karistamaan Niklaksen kannoiltaan. Maaliin tultaessa oli eroa poikien välille syntynyt reilu minuutti.

24.7.2010

Marco-Tapio Niemi ajoi ISM- kilpailuissa M14-luokan mestariksi 10km:n aika-ajossa. Toiseksi ajoi 43 sekunnin erolla Marco-Tapioon,  Korson Kaikua edustava Sasu Halme.

14.7.2010

Pyöräilyunionin Team Finland, osallistui Ruotsin Tidaholmissa 5- 10.7 pidettyyn U6 Cycle Tour etappiajoon joukkueella Niklas Henttala, Aleksi Hänninen, Marco-Tapio Niemi ja Arttu Suvisaari.
Kilpailu käsitti kuusi osakilpailua,  johon kuului maantietä, korttelia ja aika-ajoa. Parhaiten suomalaisista menestyi Marco-Tapio Niemi, sijoittuen yhteistuloksissa toiseksi. Hän nousi kokonaiskilpailun kakkoseksi viimeisen etapin vahvalla aika-ajolla, jossa hän sijoittui toiseksi vain 4,8 sekuntia kisan voittanutta Norjan Marius Skjoldenia hitaampana. Muidenkin etappien sijoitukset olivat hyvää luokkaa. 
Kilpailun tulokset löytyvät osoitteesta: http://www2.idrottonline.se/templates/Page.aspx?id=474846

 

9.6.2010

Marco-Tapio Niemi ajoi jo kolmannen kansainvälisen etappikisan U15 luokassa. Tsekeissä ajettu kilpailu 4 -6.6 oli nimeltään 40. Rocnicu Maleho Zavodu Miru ja osanottajia oli Puolasta, Tsekeistä, Unkarista, Slovakiasta, Kroatiasta ja Saksasta. Marco-Tapio ajoi jälleen aktiivisesti, osoitti olevansa hyvää kansaivälistä tasoa ikäluokassaan. Kilpailu koostui neljästä etapista ja mäkeäkin löytyi mukavasti, pisimmät mäet olivat 6 kilometrin mittaisia. Yhteistuloksissa Marco-Tapio oli lopulta 4. ja paras etappisijoitus oli 11 km:n aika-ajon 2. sija. Kilpailussa oli erillinen pistekilpailu ja siinä Marco-Tapio oli 3.

Tulokset

Maly Zavod Wiru

U15 yhteiskilpailu 4 etappia

1) Davi Zverko, Slovakia

2) Mateus Hynek, Tsekki

3) Dominik Skalos, Tsekki

4) Marco-Tapio Niemi, Suomi

5) Adam Toupalik, Tsekki

6) Jura Bellan, Tsekki