Uutiset

1.8.2016  Noname-hiihtoasujen sovitus seuran toimistolla torstaina 4.8. klo 17-19.

28.4.2016 Lamminpään sauvarataharjoitukset pyörivät Lamminpään majalla keskiviikkoisin. Liikkeelle lähdetään keskimäärin klo 17:30. Mukaan mahtuu hyvin. Tarjolla on vetoapua tai omaa vauhtia. Tervetuloa!

11.4.2016 Uuden kauden availua

Kauden 2015-16 viimeisten SM-kisojen lavasteita ollaan vasta purkamassa,mutta seuran toimiston suunnalta on jo kantautunut positiivisia uutisia seuraavia kausia koskien.Nuoret pojat ovat virittelemässä henkilökohtaisten tavoitteidensa täydennykseksi mahdollisia viestikuvioita. Mikäli nämä huhut pitävät paikkansa,on tulevalla kaudella tiedossa takavuosien tyylistä kivikovaa sinikeltaista hiihtotykitystä.Tästä lisää toivottavasti hieman tuonnempana,kunhan HTT eli hiihtomiesten tietotoimisto saa varmistusta asiaan. Varmaa on tässä vaiheessa ainakin se,että nimi "Koponen" tullaan näkemään edelleen tuloslistoilla.

Keskiviikon klo 17:30 harjoitukset käynnistyvät Lamminpäässä tuttuun tapaan heti, kun lumet sauvaradalta sulavat.

Harjoituksiin ovat tervetulleita mukaan vanhat ja uudet kävijät. Harjulla on liikkeellä sekä mahtavia persoonia että seuralegendoja.

Toiminnasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä hiihtojaoston puheenjohtajaan:

Markus Vuorenmaa

markus.vuorenmaa (at) gmail.com

16.2.2014 Nuorten SM-kisat, Lahti Salpausselkä

Joona Koponen ja Marco-Tapio Niemi osallistuivat nuorten SM-hiihtoihin.

Joona Koponen hiihti M17-sarjassa hienosti sijalle 9. Myös M18-sarjassa hiihtävä Marco-Tapio Niemi sijoittui sijalle 9.

4.3.2013 Pirkan Hiihto

Marco-Tapio Niemi osallistui Pirkan Hiihdon 45km:lle ja hiihti raskaassa kelissä M18-sarjan voittajaksi ajalla 2.22.44

Marco-Tapio vetää porukkaa 4,3km:n kohdalla!
SM-kisojen palkintojenjako!

10.2.2013 Nuorten SM-kisat 2013, Keuruu

Marco-Tapio Niemi hiihti jälleen erittäin hyvin ja sijoittui lopputuloksissa seitsemänneksi pitkien matkojen SM-hiihdoissa Keuruulla.

Tässä kuva Hopeasompa 2012 palkintojen jaosta

4.3.2012 Pirkan hiihto

Marco-Tapio Niemen suksissa oli jälleen loistava luisto. Marco-Tapio sivakoi poikien sarjan ylivoimaiseksi voittajaksi 58. Pirkan hiihdon 45km:n vapaan tyylillä. Marco-Tapion aika oli 2:04:23. Tällä ajalla hän olisi sijoittunut miesten sarjassa viidenneksi.

25.2.2012 Valkeakoski, Korkeakangas, Hopeasompa 2012

Marco-Tapio Niemi hiihti hienosti kuudenneksi M16-sarjan 8 kilometrillä perinteisellä hiihtotyylillä.