ERITYISRYHMIEN JÄÄKIEKKO

Seurassamme aloitettiin vuonna 2010 erityisryhmien toiminta nuorille. Talvikaudella on tarjolla jääkkiekkotoimintaa innokkaille pelureille. Ryhmä on suunnattu luistelutaitoisille yli 10-vuotiaille harrastajille, ei yläikärajaa. Myös nuoremmat pelaajat voivat tulla tutustumaan ja kokeilemaan ryhmässä pelaamista. Harjoittelemme kerran viikossa kiekkoilun perusteita ja pelaamme mukavassa porukassa.

Aurinkoista ja rentouttavaa kesää!

Aloitamme talvikauden 2017-2018 Koulukadun tekojääradalla jäävuoron varmistuttua.

Varusteiksi tarvitset: kaulaviiltosuoja, jääkiekkohanskat, kypärä kokokasvosuojalla, luistimet,  mailan ja juomapullon (tarkennamme varusteita mahdollisesti myöhemmin) sekä lisäksi oman vakuutuksen.

Huom. ulkokenttä, joten sääolot saattavat vaikuttaa jäävuoroihin. Kentän kunnosta voi kysyä suoraan kentältä p. 040 759 4978

Talvikauden 2016-2017 maksu on 45,00 € (sis. jäsenmaksun).

Lisää erityisryhmän toiminnasta voi tiedustella

Marika Joutsiniemi puh. 050 359 2425 marika.joutsiniemi(@)gmail.com (poista sulkumerkit)